SARI
 
SISUKAS

 
   ******************
 
   Etusivu      Eduskuntavaalit 2015
/>

PALKASTA TOIMEENTULEVIEN ÄÄNI KUULUVIIN!!!!

 
PALKASTA TOIMEENTULEVIEN ÄÄNI KUULUVIIN: Palkasta toimeentulevien ääni pitää saada kuuluviin kaikessa päätöksen teossa. Verokuormaa ei saa enää kasvattaa, vaan valtion ja kunnan tulee löytää muita keinoja verotulojen kartuttamiseksi kuin palkansaajien vyön kiristys.

TYÖN TEKEMISEN JA YRITTÄJYYDEN TULEE AINA OLLA KANNATTAVAA: Työnteon ja yrittäjyyden tulee olla aina kannattavaa pienessäkin määrin. Arvonlisäverovelvollisuuden alarajan voi mielestäni nostaa 20 000 €:n. Töitä tulee olla tarjolla mahdollisimman monipuolisesti. Tehdastyötä, kokoonpanotyötä on saatava takaisin Suomeen. Palkansaajien oikeuksia ei kuitenkaan saa polkea, nollatuntisopimukset mm. on kiellettävä.
 
VEROT SUOMEEN - EI VEROPARATIISEIHIN: Rakkaus isänmaata kohtaan on palautettava – Suomesta saaduista tuloista on maksettava verot Suomeen eikä veroparatiiseihin..
 

IHMISARVOINEN VANHUUS: Jokaisella ikäihmisellä on oikeus ihmisarvoiseen elämään elämänsä loppupuolella. Riittävä hoitohenkilökunta takaa vanhukselle hänen tarvitseman huolenpidon elämän loppuun asti.

 
PERHEIDEN HYVINVOINTIA JA TERVEYTTÄ EDISTETTÄVÄ : Jokainen lapsi tarvitsee turvallisen, terveen ja tasapainoisen lapsuuden. Kodinhoitajien saamista on helpotettava ja niiden määrää on lisättävä, jotta lapsen kasvu turvallisissa ja tasapainoisissa olosuhteissa saadaan taattua ja huostaanottojen määrää vähennettyä. Lapsille tulee olla tarjolla myös edullisia harrastuksia, jotka ovat helposti tavoitettavissa esim. lähikouluissa, jotta jokainen lapsi voi kokea onnistumisen iloa. Vähävaraisten, talousahdingossa ja syrjäytymisvaarassa olevien perheiden lapsille tulee tarjota harrastusseteleitä kohtuuhintaisiin, helposti tavoitettaviin harrastuspaikkoihin, uimaseuroihin, salibandyyn, jalkapalloon, yleisurheiluun, soitonopetukseen jne.


TYÖTÄ POHJOISEEN!